Je veux aller au cinéma :P

Hej!
Nu har jag duschat, smörjt in mig med Dove Summer Glow, och nu ska jag och Kicki se på film; Charlie St. Cloud. Hoppas bara att det inte börjar åska -- fast det kommer det nog göra. Världens mörkaste måln är på väg hitåt, och det börjar regna nu.

Sunshine


Fotad av: mig. Kamera: Nikon D3100 ♥

Önskar att det inte var färgfläckar på bilden, men jag får väl skylla mig själv... Glömmer ju alltid att sätta på motljusskyddet xD haha

A freezing day :P


Hade min supermysiga kofta idag, för det kändes väldigt kallt på morgonen. Visserligen har vi ofta kallare hemma än i skolan -- i alla fall på övervåningen -- men det var jätteskönt att ha den i skolan också. Hade sockor med, för jag fryser typ alltid om fötterna ;) haha, jaa jag frös fastän jag hade sockor, så tillslut, efter att jag i ungefär 65 minuter försökt komma på vad jag skulle skriva om på svenskan, så valde jag golvvärme. Japp, ni hörde rätt. Jag ska skriva en opinionsartikel, eller vad det nu heter, om golvvärme.

Kika in om några minuter så kommer ett nytt inlägg, om vad jag mer gjort idag. Nej, det är inte ett "idag har jag ..."-inlägg, utan ett inlägg med mycket bilder ;)
RSS 2.0