SommarKUL!


Idag har jag varit hjälpledare på sommarkul, ett "barnläger" i Furuhöjden :) Det är ingen övernattning eller så, men det brukar vara jättekul där :)
   Iår är jag för gammal för att vara med, så när Elin frågade om jag ville vara hjälpledare -- "ridledare", eftersom att idag skulle de som ville få åka till ett stall och prova på att rida/sköta om hästar -- sa jag ja, men bara om Johanna kunde följa med. Och det kunde hon :)
   Så jag och Johanna har hjälpt till lite (det fanns inte mycket att göra) i stallet, ridit (ja, vi fick också göra det! :D), och varit med på vattenkrig :D hahaha, det har varit jättekul :D

Sedan var jag och Johanna ute och sprang, och nu har jag badat i poolen, 30 grader :) hahaha

Och imorgon blir det Furuviiiik! :D Så vi får se hur det blir med uppdateringen då, men antagligen hinner jag fixa ett tidsinställt, och några mobilbloggningar :)

Haunted remake/music video :D

Här är resultatet! :D Enligt mig är den jättebra, den bästa vi har gjort! :D


Och här är bloopers och behind the scenes :D

At Adina's place

Hejhejhej :)
Nu sitter jag hemma hos Adina (jag vet, det är otroligt att jag är hemma hos henne! xD), vi ska ladda upp Haunted-musikvideon till youtube, gå till Fotoäffär'n, och gå till bibblan :)
   Sedan ska vi hem till mig och bada i poolen, det är 30°, och för låg salthalt, så vi ska röra om i vattnet när vi badar så stiger det ;) (Vi har haft i salt, men det behöver röras om.)

Här är en av Adinas bilder :)

Från ett photoshoot :)
RSS 2.0