29 Maj 2011

Detta inlägg skrev jag i söndags, men internet slutade funka, så det publicerades inte.

Hallooooooooooj! hejhej :)
Just nu ber Adina om en klocka, men hon kommer inte få den för den låter jättemycket.
hahaha

Hej :)
   Idag har det varit dressyrtävling, jag red Owen, Lätt C :) hahah, jag brukar alltid vara nervös innan, men idag -- första gången jag red Lätt C, och första gången jag tävlade på någon annan än Lilleman :)
   Det gick ganska bra egentligen ... :) Jag kom på sjunde plats av nio, men det skillde bara ett poäng mellan sjuan och sexan, sexan och femman, femman och fyran, och fyran och trean. Alltså hade jag fyra poäng mindre än Kicki, som kom trea med Lina :)
   Haha, Lina var jättetrött! Sååå söt, för hon bara stod med huvudet hängande och ville sova! :P Okej, egentlige kanske det inte var så "haha", eftersom att anledningen till att hon var trött var att hon var sjuk igår, och då sov hon inget inatt. 
   Det som var min största miss var att jag inte lyckades börja galoppera ena gången, eftersom att jag då hade fått några poäng till,  och då kommit om någon/några stycken.
   Men jag är ganska nöjd! Borde kanske tillägga att jag aldrig blir riktigt nöjd, eftersom att jag har så höga krav på mig själv... :P

Alla mina bilder är borta?! Förutom fyra stycken då, och två videoklipp. Bilderna får ni här iallafall ;)


Amanda & Windy, hennes o Felicias häst :)

Jag och Owen :) Fotat inne i ridhuset, där det är helt omöjligt att få skarpa bilder.

Sommar <3


Idag var det sista "riktiga" skoldagen!
   Imorgon ska vi till Uppsala; Fyrishov och Domkyrkan. Sedan är det ingen skola i fem dagar, och på tisdagen ska vi + Kickis klass cykla till Vällen. Sedan är det fotbollsdag, sedan städdag, och sedan skolavslutning!

Idag ska jag sola, om jag hinner det, och förhoppningsvis ut och springa med Johanna (och Adina?).


Jag skrev ett inlägg i söndags, som inte publicerades, så det kommer snart :)

RSS 2.0