Regn


Bra fokuserat där! :P
 
Idag regnar det. Jättemycket, hela tiden. Ifall ni undrar.
   I skolan har vi haft NO och SO. Först två timmars NO, sedan rast, sedan 1 h 20 min SO då vi började se Pojken i Randig Pyjamas. Sedan lunch, och sedan såg vi klart på filmen och hade Nyhetsdiskussion. Egentligen har vi verkligen inte tid att kolla på film, vi ligger ju typ två veckor efter i planeringen tror jag, så jag gjorde en massa annat samtidigt. Delvis för att hinna med mer, men mest av allt för att inte bli så inne i filmen att jag börjar gråta. It worked.
 
Nu är jag jättetrött, så jag tänker kolla igenom labbrapporten, skicka in den och sedan sova tills middagen. Och efter det är det Freeeeeedaaaaaaax! Weehooo! ;D  

Bra dag!

 
 

Fotad på fjällvandringen i somras, med mitt macrofilter. :)
 
Hej! Tänkte bara skriva lite kort. Sitter och skriver labbrapport med mamma, faktiskt väldigt kul! Imorgon är det Fredax, på schemat står det "Fångarna på Furuhöjden"! Kommer bli fantastiskt kul, vi har fått veta att ledarna har förberett 15 roliga, kladdiga banor och vi måste ha med oss ombyteskläder! :D Så går du i 7an, 8an eller 9an: Kom till Furuhöjden imorgon kväll klockan 19! Det kommer bli såå kul! :D

You're the one He madly loves enough to die

Before you ever took a breath
Long before the world began
Of all the wonders He possessed
There was one more precious
Of all the earth and skies above
You're the one He madly loves
Enough to die
 
Heej!
8 dagar sedan sist. Jag orkar bara inte sätta mig vid datorn så fort jag kommer hem -- för då sitter jag där resten av dagen. Just nu har vi en massa läxor (redan!), men vi får se hur det blir framöver. När det är så kallt ute att man inte gärna lämnar huset är datorn ett ganska bra alternativ.
 
Igår red jag Werner för första gången. Världens gulligaste häst, han är en femårig vallack som är supersnäll! Lektionen gick jättebra, han lyssnade och gjorde precis som jag sa till honom. När vi gick tillbaka till stallet råkade han kliva på min fot, så nu har jag väldigt ont i lilltån (haha!). Senare idag ska jag och Johanna vara hjälpledare på en ridgrupp, och jag hoppas att jag kan gå och springa på tån då!
 
Annat kul som hänt är att jag har börjat kolla på One Tree Hill. Alltså vilken serie! Redan waay better than Pretty Little Liars, och jag har bara sett en halv säsong ungefär! (haha, säsong 6 hoppade jag in i, för där var Sara, och det var henne jag kollade med. Men ska nog kolla från början när jag har tid.) Kolla in det om ni inte har bättre för er (och bättre är att kolla på Lost och vara i Furuhöjdskyrkan. Inget annat.).
RSS 2.0