Laughter

                                      
Heej!
Har precis kört ett Zumba-pass med Adina, haha, det var kul! På matten gick vi till SYVen och lämnade in prao-lapparna, så där försvann hela mattelektionen, och sedan på musiken hade vi ingen lärare, så då var det tänkt att vi skulle jobba matte men istället hade vi skratt-party! hahhahaha, Erika började skratta åt mig och Adina när vi gjorde fel när vi spelade kort, och så när jag väl fattade vad hon skrattade åt började jag också skratta, och sedan Johanna också, fast hon för att hon inte fattade vad vi skrattade åt. Vi skrattade till att vi grät, och det gjorde såå ont i magen! haha, sedan skrattade Erika oavbrutet i nästan en halvtimme, helt otroligt! ♥

Vårväder


Har verkligen haft fullt upp idag, och prioriterat fel saker, men det har varit en bra dag :) Intervallträning med Johanna, gitarrspelande i flera timmar, NIT, och så öva på NO-redovisningen. Nu blir det lite franska innan jag går och lägger mig :) Godnatt!

The way you aaare


Fin katt, mindre fin bild :P

Heeej!
I lördags kom vi hem från Trysil, så sov vi i kyrkan och hade lägergudstjänst på söndagen, det har verkligen varit en underbar vecka! :D Håller på att fixa inlägget där jag skriver om det, haha just nu är det lite rörigt men det kommer nog bli bra :) och otroligt långt!

Idag i skolan var jag jättetrött! På matten orkade jag inte tänka, så jag fattade ingenting, men efter lunch blev det bättre! Bättre lektioner också; vi hade engelska och fick tillbaka proven. haha, jag tycker att mitt betyg blev helt okej, fastän jag borde tycka att det var jättebra -- jag var två poäng ifrån full pott, och fick alltså A. :)
   Fixade praoplats för måndagen idag efter skolan också, det kommer bli jättekul tror jag! Blir på Estetica, en hårsalong, tillsammans med Adina :) Fast de andra blir roligare; tänk att få praoa hos en kompis! (Det blir med Elin som handledare i kyrkan :D)

Ikväll är det riiidning igen, kul kul! Hoppas på Laiza mest, gillar verkligen henne! :D

Ja, min fina rubrik kommer från Just the way you are av Bruno Mars, för jag har den på hjärnan just nu. ;)
RSS 2.0