The last ten days

Heeeej!
Precis tio dagar sedan jag bloggade sist. Jag har dels nämligen inte orkar vara inne på datorn nu när det är sommarlov, och så den senaste veckan har jag varit med familjen och fjällvandrat. Det var kul, men jättejobbigt att bära väskan hela dagen! Min vägde 12 kg, men minskade dag för dag i och med att vi åt upp maten som fanns i den. Det var tänkt att vi skulle gå 12 + 19 + 14 km, men eftersom att vi (barn) knappt klarade av den första dagen ändrade vi det till 12 + 13 + 6 ungefär, det var mycket bättre! ;)
   I går åkte vi forsränning. Det var så otroligt läskigt och jag höll på att dö flera gånger och guiden ramlade i forsen och jag klamrade mig fast så hårt jag kunde och jag doog nästan! hahaha, det var jätteläskigt, för innan vi klev i båten/flotten berättade de vad man skulle göra om det hände något, och det var mycket som kunde hända! "Har man tur så bryter man benet". Det gick i alla fall hur bra som helst, förutom att vår guide föll i vattnet, men van som han var hoppade han bara upp i flotten igen och så fortsatte vi färden. Jag bad att han skulle försöka undvika de största "vågorna", så det gjorde han. I slutet av färden hoppade vi alla i vattnet och flöt med i den lugnaste delen av forsen, det var jättehärligt! Vattnet var dock väldigt iskallt, men vi hade ju våtdräkter så det gick bra.
 
Nu har ni hört lite från mig igen! Passade på att skriva nu, för jag kommer inte ha tillgång till internet på en vecka ungefär, så vi hörs senare! (haha, denna gång berättar jag att det blir en bloggpaus! Fast den förra var lite oförberedd.) Ha det bra!

Vänner

USA 2008 vid Niagarafallen. Alltså vilken bakgrund, tänk att typ ha photoshoot där!
 
Hej!
Tänkte att med denna dåliga uppdatering kanske jag borde förklara vad jag egentligen gör om dagarna. Jag vaknar sent, kollar på Vänner i någon eller några timmar, äter frukost och lunch i stort sett samtidigt, tittar på lite mer Vänner, hittar på något annat under resten av dagen, och så när kvällen kommer tittar vi på Vänner igen. Till sent. På en vecka tror jag (har ingen som helst koll, men jaa, jag tror) att vi har sett tre säsonger! :D Jag, Kicki och Jakob tittar så fort vi får en ledig stund :P
 
Idag har jag och Kicki haft photoshoot med Adina, och kollat på Lost! Mycket TV-tittande här! xD När som helst nu kommer Adina så ska vi gå till sommarcafét i kyrkan också, och trots sina värdiga motståndare är ändå det bäst av dagens aktiviteter ;)
 
Fick förresten hem bikinin från Kimstore idag, det var inte den färgen jag beställde, men tror denna blir jättebra också! Överdelen är perfekt, underdelen är ganska låg, men kommer jag på att jag inte kan visa mig i den får jag väl ta min andra svarta underdel :)

Scream - inspiration

 Kollade lite inspirerande bilder på Weheartit.com och Tumblr.com, haha detta inlägg är väl mest för mig, Adina, Kicki och Johanna och vår musikvideo, men varsågod och kolla :) 917797-10-1295704242699_large Image_4df084c7ea7ce_large_large 495539_large --_large Tumblr_l3j3sjufyf1qb1onko1_500_large 73146_1441632923240_1305581334_31107233_8342220_n_large Tumblr_m4ukylnuuc1rx6effo1_500_large 
 hehe, tog mest med den för att det är Jennifer Lawrence :))
 
 Confused_large 
hahaha!
 
 X_489ee176_large Confused___by_lukreszja-d3eko4w_large
4489519221_d7aedb08ca_large
 
HAHA vilket depp-inlägg! Får väl göra ett inlägg med fina bilder sen! ;) Det är ju så kuuul! :D
Gillar förresten bilden i vattnet och den ovanför, det kanske man kan göra nåt av? Adina, Kicki, Johanna, vad säger ni?
 
RSS 2.0