Let my life be the proof of your love


Österrike igen :)Hej!
Fredax igår var jättekul, det var skogstema, så vi var ute i skogen och spelade brännboll, lekte General och Spion (alltså ååh vilken lek, den är så bra!), och spelade krocket. hahaha brännbollen var faktiskt jättekul, och jag tycker egentligen inte om brännboll. Men mitt ute i skogen var det väldigt kul, när bollen studsade på träd, ändrade riktning helt, och tappades bort i närheten av en sankmark så man undrade om den sjunkit genom leran.
   Krocket var också väldigt kul, hahaha lite nya regler som tillexempel att om man slår bort kyrkan hamnar man i en grop. Jag, Sara och Johanna O var i ett lag, och vi hamnade mitt i ett stort buskage. Men vi kom ut ;)

Sammanfattning av kvällen: Som vanligt en jätterolig kväll, har faktiskt träningsverk i magen för att jag skrattade så mycket (hahaha ååh vatten/saftkrigen är ju bäst!), och andakten och lovsångsstunden var helt underbar ♥

Nu ligger jag och solar, och läser "Kärlek som befriar". Har läst nästan 100 sidor nu, och den är redan jättebra! Tror verkligen den kommer bli en stor favorit -- alla som har läst den säger ju att den är så bra, och alla recensioner på internet säger samma sak! Ska även försöka ta mig tid att skriva på min WW2-novell, eftersom att jag vill att den ska bli riktigt bra! Så då tänkte jag att det var bra att börja skriva nu på sommarlovet, istället för i höst i skolan.

Ha det bra i sommarvärmen!

Come love take my hand


Österrike :)

Medan det ännu är sol tänker jag försöka få lite färg, och i eftermiddag, om det blir mulet, så antar jag att det blir någon film eller kanske lite Wii-spelande. Jag, Kicki och Jakob spelade lite igår, det var verkligen länge sedan, så det var otroligt kul! Skrattade så jag grät! Vi spelade Super Mario Galaxy 2, och eftersom att man bara kan vara två på det spelet höll Kicki i själva remoten, Jakob i nunchucken och jag i den andra remoten. hahaha, så Jakob styrde, Kicki hoppade och skjöt, och jag var den där lilla stjärnan bredvid som inte kan dö (tur för mig!). Väldigt kul! :D

Day 15: SilhouetteFrån förra sommarlägret :)

Idag har jag och Kicki badat i poolen, haha det är bara 22 grader, så jag tänkte att jag kunde sitta på en flytsolstol typ, men självklart lyckades jag sätta mig för långt bak så den välte och jag hamnade i vattnet. Kaaallt! Efter ett tag insåg vi också att jag hade badat ett tag med en elektronisk sak i bikinin (hade stoppat den där för att jag inte hade någon ficka på klänningen jag hade på mig över badkläderna), så då for vi upp och hämtade knivar för att öppna den så att den kunde få torka. hahaha, tror den överlever! :)

Nu ska jag se Soraya M, en jättesorglig bra film enligt Johanna och Erika. Ha det bra!
RSS 2.0