Though I have to say it's beautiful


Fotade lite nyss, det är ju ganska vackert, även om det verkligen borde försvinna nu!

Fick komma in i köket för att äta lunch, men jag fick inte titta vid Vitnos mat eller i kylskåpet. Så hällde jag upp mjölken i mitt glas och skulle precis börja dricka när Kicki sa: "Malin blunda!", så fick jag blunda, ställa ned glaset och bli ledd ut ur köket, för de kom på något som stod framme vilket jag inte fick se. hahaha :P Så nu ska jag äta klart lunchen, städa mitt rum lite snabbt, och sedan ska jag tillbringa resten av dagen i datorrummet. Där det är iskallt! Blir väl några avsnitt PLL ;D

Ett år och 235 dagar kvarNu blir det att laga mat åt mig, Kicki, Sara och Johanna, och sedan ska jag städa. Vid fyra kommer några till tjejer hit, och så ska vi ha barnkalas! Tror jag. Det är Kicki, Johanna och Sara som planerar. Jag får bara vara i vissa delar av huset, så att jag inte ska se något. Spännande!

Happening


Vi spelade innebandy som påskkäringar! hahaha, första matchen blev 9-0 till det andra laget, andra blev 3-0, tredje blev 5-0 och sista blev 3-0. Vi gjorde inte ett enda mål. hahaha, men det var väldigt kul! :D Denna gång var vi bara fem stycken som spelade, men vi var faktiskt duktiga för att vara ett gäng på en innebandyspelare och fyra bollrädda tjejer ;) haha, vi hindrade ju faktiskt motståndarna från att göra mål några gånger ;)

Nästa gång kör vi med sumo-dräkter, så kan två personer stå framför målet och säga "Skjut så hårt ni vill, ni kommer inte göra mål!", och så blir det åtminstone oavgjort ;)
RSS 2.0