OnsdagStår inför ett svårt val just nu... Ska jag äta upp den sista riskakan, eller ska jag låta den vara kvar? Jag har ju redan ätit fyra stycken. Okej, nu har jag bestämt mig. Den skrek för högt. Nu äter jag upp den!

Annars har vi haft 2 h och 40 min NO idag, plus efter skolan i lite drygt en halvtimme, så nu är jag faktiskt nääästan klar med min väderkvarn. Men oj så ful den är! hahaha

Nu blir det Lost! :D :D :D

Instagram

          
Hej!
Hade det trevligt på idrotten idag, vi tog den sista kontrollen (som Kicki m.fl. hade visat oss på Happeningen i fredags xD), och sedan var vi i lekparken och fotade/gungade/snurrade/ :) hahaha alla älskar instagram! (Heter @jaagmaalin där, såklart!) Fixade med väderkvarnen på NOtimmen, och skrev på recensionen på svenskan. Kul dag helt enkelt :)

Nu ska jag iväg på ridning ute i skogen, sista för terminen! Kommer bli jättekul! :D

Fyra senaste dagarna


Fyra dagar sedan jag satt vid datorn. Otroligt skönt!

Kan väl berätta lite kort nu, så kommer det bilder senare (massvis!). På fyra dagar har det varit Onsdag: Övade inför konfirmationen, Torsdag: hahaha minns verkligen inte! Fredag: konfa och övning, Lördag: övning, var på Johannas och resten av klassens konfirmation, och Söndag: Konfirmation. Världens roligaste bästa någonsin, så oerhört kul det var! :D Ååh vill inte att det ska vara slut!

Fick en telefon i present, en Samsung Galaxy S 2 (hahahhaha kan inte skriva på den, så när jag skrev till Johanna blev det "Samsung Fasansfull sss tvål" xD), så nu är jag också cool! xD Har ingen tegelsten längre!

Ikväll ska vi upp till kyrkan och kolla när Jakob spelar trummor (eller lyssna kanske då), och sedan kommer släkten för han fyller år idag!

Ha det bra!
RSS 2.0