Jag har ett väldigt bra liv. Och mitt i natten måste jag plötsligt skriva av mig.Ojojoj, är inne i värsta skrivarflowet nu! Superbra, med tanke på att jag inte har nåt internet så jag kan publicera inlägget, och dessutom är klockan mitt i natten. Och jag vet att jag borde sova nu för annars är jag typ död imorgon.

This slope is treacherous, this path is wreckless. This slope is treacherous, and I, I, I like it.

Musik är bäst.

Fredax igår var super! Vi bakade julgodis och pepparkakshus, med julmusik på högsta volym (i alla fall för mig, Adina och Johanna O som satt precis vid högtalaren!), och väärldens mys! hahaha ååh vad jag hade kul! Tävling i pepparkakshusbyggning, min lilla grupo gjorde en igloo och det var otroligt kul att höra allas gissningar om vad den föreställde. En tropisk ö?? Nej, det är ett halvt jordklot, det är nordpolen! Det är en vulkan, det måste vara en vulkan! Nej, ett flygplan? Stadshuset!
När vi satt ihop alla delarna såg man i alla fall vad det var :P
Flera människor hade a thing för att skrämma mig också, tror jag. Jag vet inte huur många gånger olika människor kom upp bakifrån och nöp mig i midjan. Och jag blev lika. rädd. varje. gång. Hahaha men kul var det!

Jag oroade mig en väldans massa inför gymnasievalet senast igår. Vaaart vill Gud att jag ska gå? Det är allt som betyder nåt för mig. Även om det skulle bli typ motor/fotboll (haha fatta vad jag skulle känna mig malplacerad där!)/nåt som jag inte alls är intresserad av, så vet jag att det kommer bli bra, för jag går inte till skolan för att få bra betyg. Jag går till skolan i vetskapen att idag använder Gud mig, kanske att någon blir uppmuntrad för att jag ler i korridorerna eller att jag faktiskt fåt vittna för någon.

Nu oroar jag mig inte. Fick förbön för detta igår på Fredax, och med tanke på hur lite jag sover på fredagnätterna och vilket dåligt humör jag ibland är på lördagarna, och hur jag inte alls känner så nu, så vet jag att det verkligen hände nåt igår kväll. Det gör det alltid när man får förbön. Gud fixar det här åt mig, om jag bara är öppen för vad han försöker säga till mig. Jag behöver inte göra detta ensam. Åh jag vill bara leva för Gud! Ensam skulle jag inte ha minsta lilla aning om vad jag ska göra, men nu behöver jag inte veta. Do not fear, He will lead you, He will keep you safe and sound. Tack Jesus att du har en superbra plan för mitt liv!

Ett gäng ungdomar i kyrkan läser en bok som heter Leva med mål och mening - Vad i hela världen gör jag här? av Rick Warren, man ska läsa ett kapitel om dagen i 40 dagar. Vi började idag, och den är såå braa. Har bara läst ett kapitel men jag känner redan hur den börjar påverka mig. Slutspurten kommer vara under Nyårslägret, så då kan vi sitta och läsa och diskutera och växa tillsammans, hur bra som helst! Så kom igen nu people, detta kommer gå superbra!

Tack och hej, jag gillar inte leverpastej.

(Fast egentligen gör jag nog det. Jag vågar bara inte äta den.)

Thought I'd just say 'hello'


Hello :-)
Öppet Hus på Lundellska ikväll, nu lagar jag mat och sen åker vi dit :-)
På SO:n håller vi på med Etik&Moral, superkul jämfört med de andra SO-ämnena. Taylor Swifts nya album RED är världens bästa och mest av allt skulle jag vilja ligga under täcket med de låtarna i öronen och smsa. Men det har jag gjort så mycket de senaste dagarna att mina pengar är slut. Såg Levin Rab-nånting som spelar Glimmer i Hungerspelen på ett One Tree Hill-avsnitt för några dagar sedan, och nu har jag faktiskt bara ungefär en säsong kvar. Någonsin.
Längtar extremt mycket efter Fredax imorgon, och ikväll vill jag somna klockan åtta. Je suis trop fatigué.

Parts of my life right now. :-):-)

BracesThey hurt. A LOT.

Nu börjar jag på en diet kallad ÄBSSÄMÄEM; Ät Bara Sånt Som Är Mjukare Än En Mandarin. Åt nyss en mandarin, det gjorde jätteont!

I övrigt har det inte gjort ont alls. Folk har sagt att det gör lite ont när de sätter i den, och jag kan nog inte direkt påstå att min smärttröskel är särskilt hög, men med tidigare tandställningar har det gjort mycket ondare. Den första jag hade, som skulle göra min gom större och som jag själv fick vrida på varje morgon och varje kväll, den gjorde så ont en gång att det svartnade för ögonen och jag trodde att jag skulle svimma. Så jämfört med det var det här ingenting! Det gjorde inte så ont annars heller, om jag inte jämför.

Men ja, vi får se hur länge jag får gå hungrig för att pastan är för hård för att äta. Soppa, tack!
RSS 2.0