Praoveckan

Denna vecka har varit helt underbar! Jag och Adina har praoat i Furuhöjdskyrkan som Ungdomsledare. Vi har fått sätta upp lappar i skolan och i centrum, planera barngrupper, vara med och leda barngrupper, fixat olika lappar, åkt till IKEA, ordnat en supermysig och galet rolig tjejmiddag, hållit andakter, sprutat ketchup, fixat inför happeningen och allt möjligt annat roligt.

Happeningen igår var så obeskrivligt bra! Innan sprang jag och Adina runt och hjälpte till med allt möjligt, och det var såå många där redan 40 minuter innan det började! hahaha, jag blev faktiskt så glad att jag började gråta!
Resten av kvällen var jättebra, vi spelade riktigt roligt och adrenalinpumpade Lasergame, och mitt lag bestående av mig, Anna, Sara, Elin och Ariane vann faktiskt hälften av alla matcher vi spelade (haha, det lät mer än 2 av 4)! Lovsångsstunden var bäst på hela kvällen såklart, jag blir så fylld av frid och önskar att jag kunde få tillbringa resten av mitt liv där varje gång! Men jag vet ju att så fort jag får komma till himlen kommer det vara så. Hela tiden. "Ten thousand years and then forever more."
Tack Jesus!

BadrummetSneda bilder, men jag vet inte hur man ändrar det på blogg.se-appen.

Detta är vårt nyrenoverade badrum. Världens bästa, för det har en väldigt häftig ångdusch/bubbelbad, och VÄRME I GOLVET! Vårt ganla badrum hade i och för sig också det, men nu är det mycket varmare! Det känns som att gå barfota på asfalt på sommaren! <3
Nu sitter jag på golvet med bibel, andaktsbok och anteckningsblock och ska förbereda morgondagens andakt/minikors :)

Ha det braaa!

I don't wanna spend my whole life asking, what if I had given everything?
Heej!
Idag efter gudstjänsten, som var hur kul som helst, filmade vi lite till musikvideon och nu ska jag se One Tree Hill. Hade tänkt se klart säsong 6 ikväll :) Imorgon är det prao, och eftersom att jag och Adina har världens bästa praoplats får vi ta sovmorgon och vara hemma och fixa en andakt/minikorset till tisdagens och onsdagens NIT! :D Vet dock inte vad jag ska prata om än, men det blir nog bra :)

Ha det bra!
RSS 2.0