Glädje!

Tänkte att rubriken passade med den otroligt extremt oerhört färgexploderande glada bilden liksom. :P Nej men jag är så glad idag! Har alldeles för roligt åt mig själv nu, jag är så kul idag! 
 
Testade redigera lite nyss, åh så kul! Det var länge sedan! 
 
Nu har jag gått gymnasiet en vecka och två dagar! Superkul faktiskt! Klassen känns jätteskön, vi hängde på McDonalds någon eller några timmar efter att vi slutade extremt tidigt (10 istället för halv 4). Åh detta kommer bli tre bra år! 
 
 
Jag går sam-media på Jb-gymnasiet, ifall jag inte redan sagt det (ganska säker på att jag har det, haha). Lärarna verkar superbra! Längtar efter att komma igång och lära mig mera fotografering, det var så länge sedan jag fotade nu! 
 
Ikväll är det Gospel Night i Globen, alltså en kristen konsert kanske man kan säga. Jag hade egentligen velat gå, men det blev inte så. Nu ska jag på Fredax istället, det kommer bli superkul! Fredax är bäst! 
 
Ha det bra!

Gymnasiestart!

Andra skoldagen avklarad! Gick upp klockan 6, det är ... kul. Nej men det går ganska bra, önskar bara att det gick att vara uppe länge på kvällarna också.
Jag går sam-media på JB-gymnasiet nu. Det känns bra tror jag. Klassen verkar bra, har pratat med väldigt trevliga människor hittils! Men helt lätt att prata är det inte än. Fast det kommer nog snart!

(imorse vid bussen)

Nu är det Roslagskonferens i kyrkan. Bra möten och roligt häng med folket! Ikväll blir det konsert, Messenger och POG, det kommer bli superkul! Övningarna är galet kul, längtar alltid! Så kom dit, för det kommer bli nåt man inte vill missa!

Då och nu

Någon gång i början av sommaren skulle jag gå till sommarcafét i kyrkan. Jag visste att tjejerna jag brukar umgås med inte var där, så jag blev jättefeg. Jag gick mot kyrkan, fick Markus att möta mig, gick världens omvägar för att komma fram senare, och var verkligen superfeg! Markus hittade mig, jag grät, vågade verkligen inte gå till caféet för det var bara stora ungdomar där. Men tillslut lyckades Markus få med mig dit, och så blev det en bra kväll.


(Senaste Fredax, föralltid bäst!)I lördags gick jag på Lördax för första gången. Jag missar inte gärna ett sommarcafé, och nu har jag inget problem att umgås med de äldre ungdomarna som jag inte känner lika bra. Gud har verkligen gjort något med mig denna sommar! Tack Herre!
RSS 2.0