There's no life without you
Bor med dessa tjejer, plus tre till, dessa dagar. Vi har det superbra, trångt och mysigt! Vi tittar på filmer, springer till Ica och handlar femton gånger om dagen, lagar mat, diskar, städar och spionerar. Att spionera är ett måste ju!

Imorgon var det tänkt att vi skulle ha Vänner-marathon, alltså se alla tio säsonger i sträck. Tror det skulle ta typ 36 timmar eller nåt! Men så drog sig alla ur utom jag och en till, och vi två kan inte occupate (haha vet inte hur det stavas på svenska :P) hela lägenheten i ett och ett halvt dygn, så det blir inte av tyvärr. Men vi hittar nog på nåt annat kul att göra!

Ha det bra!

Fredagen
Fina tjejer i söndags när massa folk från församlingen åkte till Vällen och åkte skridskor efter gudstjänsten :)

Här kommer ett inlägg igen! Tror inte jag kommer sluta blogga på ett bra tag, men det kanske blir någon månads uppehåll mellan inläggen :P

Igår var ännu en väldigt bra fredag. Vi skrev nationella i svenska, skrivdelen, och som tur var hade Jesus gjort så att de tog med en novellskrivaruppgift på provet. När den var klar satte jag mig i ett rum där några fina tjejer från åttan och nian satt och jobbade/hjälpte varandra/pratade, och där hade jag trevligt fram till lunch.
Sen hade vi kristna skolgruppen. Vi hade tagit med oss en gitarr, så när vi sjöng lovsånger kom musikläraren förbi och lyssnade. Det var superkul! Vi fick berätta att vi har en kristen skolgrupp, och även om just det inte var så mycket kändes det jättebra!
Vi sitter i cafeterian, mitt i skolan där folk går förbi hela tiden. Det är mestadels jättebra, för då får vi ju liksom visa att vi finns där, och att det bara är att komma dit om man vill.
Nu har vi satt upp npgra konkreta böneämnen också, som vi ska be för fram till Vemdalenlägret, och jag längtar verkligen tills vi får bönesvar! Tror faktiskt att Gud kommer svara ja på alla dessa böner, och det kommer bli sååå häftigt! :D

På kvällen var det Fredax, och vi åkte till Ekeby och tolkade efter traktor. Faktiskt första gången någonsin för mig, och det var superkul! :D Ramlade av en gång, fast då var vi nästan framme. Haha nu har jag träningsverk av att hålla i repen så hårt!
Sen åkte vi hem till Elin och fikade och hade andakt. Elins mamma hade gjort världens godaste saft, alltså den var otroligt god! Vi tittade på Vemdalen-videon/reklamfilmen som jag har varit med och gjort, och sedan lite andra roliga youtubeklipp också. Haha alltså vad alla människorna på fredax är härliga!
Efter/på andakten satte vi oss i grupper och bad för varandra. Det kändes väldigt givande! :)

Och vad händer nu? Jo, det är 6 dagar kvar tills gymnasievalet ska vara klart. Jag tror jag har både första, andra och tredjehandvalet klart, men jag är inte säker på lm det är där Jesus har planerat att jag ska gå. Och är det inte det, då vill jag absolut inte gå där!
Men jag har ju fram till maj på mig att lyssna efter Guds ledning, så det känns nog ganska bra egentligen. Hoppas bara att Gud har planerat att jag ska få gå med någon jag känner redan nu. Tänk vilken enorm lättnad att få åka dit första dagen, och ha någon man känner med sig.
Men jag litar på att Gud fixar det här åt mig, så kommer det bli superbra! :)

Ha det bra! :)
RSS 2.0