There's no life without you
Bor med dessa tjejer, plus tre till, dessa dagar. Vi har det superbra, trångt och mysigt! Vi tittar på filmer, springer till Ica och handlar femton gånger om dagen, lagar mat, diskar, städar och spionerar. Att spionera är ett måste ju!

Imorgon var det tänkt att vi skulle ha Vänner-marathon, alltså se alla tio säsonger i sträck. Tror det skulle ta typ 36 timmar eller nåt! Men så drog sig alla ur utom jag och en till, och vi två kan inte occupate (haha vet inte hur det stavas på svenska :P) hela lägenheten i ett och ett halvt dygn, så det blir inte av tyvärr. Men vi hittar nog på nåt annat kul att göra!

Ha det bra!
Elin
2013-02-23 @ 14:08:35
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Vad mysigt ni ser ut att ha! Har ni haft lov denna vecka? Jag fick lov igår mähähähä så lycklig!

va varflr sitter du inte vid datorn längre? :O hehe typ allt jag gör, eller nästan, gör. Tycker ni alla kan börja blogga mer, det är kul att läsa era blogga men nu är inläggen 2893483 sidor långa hahaha XD så blir lite långt att läsa, så BLOGGA MER!

OTH, kollar du fortfarande på det? Har aldrig fastnat för det riktigt, sett en hel av nån säsong när min storasyster var galen i det men det var några år sen nu. Ser du fortfarande PLL. Det är galeeet nu.... hahaha och Vänner har ni sett klart det? OCH LOST! Blir besviken om ni inte sett klart den XD så himla himla bra <3

har du sett BD part 2? hur blev det nu, bio eller olagligt på datorn haha! Den var hur som hellst äckligt bra, såg den 2 gånger på bio höhö.


usch låter inte så kul med din tandsällning.... har det gett några resultat än? Kanske svårt att se haha. men va? får man inte tugga tuggumi med tandställning? Jo, äpplen fastnar väldigt mycket mellan tänderna så det kan jag förstå haha. Neee mina tänder på övreraden är rätt raka liksom, men unertänderna.... fyyy. De lappar över varandra där fram typ och visst det syns inte när jag pratar och ler men när jag skrattar gör det det... uhuhu ville så gärna ha men fick inte blä på dem. Men aja överlever nog! Hur länge ska du ha din tandställning?

just har du läst safe haven? Den finns på film nu men jag tycker du ska läsa den först, så fin. Tänkte faktiskt se den filmen nu, heheh olagligt och grejs ;)


Kraaam
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0