Sommarstugan

Det dåliga med blogg.se's app är att det aldrig blir några enterslag eller vad de kallas, även om man skriver sådana. Så inläggen blir lite fula och jobbiga att läsa :P
Denna vecka är vi i alla fall vid sommarstugan! Familjen, pojkvännen och bästa vännen! Härligt i sommarvädret! Igår cyklade jag, Adina och Kicki två mil, för Kicki och Adina ville köpa en varsin klänning. Vi var vid en strand i måndags och fotade vågorna som slog mot klipporna, det var superfint!
Nu längtar jag till fredax! Ha det bra!

Bästa sommarjobbet!Galet kul sommarjobb! Vi målar om Edinge Missionshus, ett av kyrkans hus, och vi har så kul! Den mesta färgen hamnar faktiskt på huset, men mycket hamnar på oss också. Vi skrattar så vi får ont i magen, målar, skrapar, solar, städar, skrattar mer och äter. Superbäst! Nu ska jag duscha, och se om all färg kan försvinna från mitt hår. Fast jag lär väl få mer imorgon. :P
Ha det bra!

I wanna speak your love, not just another word

Vilken otroligt bra helg det blev! Fredagen bestod av helt okej sommarjobb, sedan gick jag till kyrkan och var med litegrann på Sommarkul. Efter det cyklade jag och Markus till Ica (haha skjutsade på cykel utan bromsar och pakethållare, det var spännande!) och köpte glass, sedan blev det bad med fina människor! Efter det hem till filmmys, haha vi somnade och vaknade en kvart innan Fredax började :P Så snabbt dit, och där blev det som vanligt en helt underbar kväll med Jesus och bästa människorna i världen!Lördagen blev också superbra! Sovmorgon till 12, länge sedan jag sov så länge! Sedan iväg till fina vänner, tittade på när de spelade pingis, och sen åkte vi och badade igen. Efter det åkte vi hem och lagade mat, och sen ännu mera filmmys.Söndagen bestod av Sommarkulsgudstjänst, veckans tema var Farmen så på gudstjänsten fanns det får, kaniner, kycklingar, en ko och en hund, och sommarkulsbarnen hade gjort drama och allt möjligt! Utomhus var vi dessutom! Superhärligt! De hade bakat en stor tårta i form av en ko, och massor av andra kakor och annat gott som vi fikade sedan.
Efter gudstjänsten åkte familjen, farfar och Markus in till Uppsala för att hälsa på farmor som fått en propp och hamnade på sjukhus, äta och handla på IKEA och gå på Gränby. Farmor kan knappt prata, bara säga typ "ja", "nej", "Folke" som farfar heter, och så har hon sagt "kylskåp". (Hon är härlig!) Men sjunga kan hon! Vi sjöng lite lovsånger där på sjukhuset, så härligt! Snart är hon nog bra igen!
Vi lyckades pricka in besöket precis så att en kusin kom samtidigt, det var kul!
När vi kom hem blev det filmmys ännu en gång, Ice Age 4! Rolig film!Jag har världens underbaraste vänner, som bryr sig och skickar uppmuntrande sms när nåt är jobbigt, som jag har så otroligt kul med och som alltid finns där! Tack! Och tack Jesus för det underbara liv du har planerat för mig!
RSS 2.0