Happy happy happy
Två bilder från Sälenlägret som var vecka 10 :)

Hejsan! Har haft ännu fler supersöndagar på sistone, alltså wow vilken otroligt bra gudstjänst det var igår, och efteråt var superbra också! Middag och filmmys med massor av människor från kyrkan, bäst!

Och bättre blir det, för på onsdag har kristna skolgruppen ordnat påskrace på skolan, så vi gömmer 10 påskägg som alla får leta efter. Hoppas verkligen folk går in för det och letar! På torsdag är det Lasergame-happening, superbäst! Fredag är vi lediga från skolan, och sedan är det LÖRDAG! Då är det avfärd för Vemdalenlägret! Det kommer bli så gaalet bra, längtar ihjäl mig! :D

Kraaam! :)

Supersöndag!Heej!
Igår var en superbra dag! Först gudstjänst, såå bra! På fikat lyckades vi jag, Kicki, Adina & Anna få Markus och Hampus att vilja följa med till stan och gå på bio, så det gjorde vi sedan. Vi skulle se Röjar-Ralf, men vi tänkte fel med bussarna så vi missade den. Istället såg vi Sune i Grekland, vilken rolig film!
Sedan åkte vi hem till Markus och såg en riktigt tjejig film, typ Sleepover eller nåt. Vi åt fruktsallad och hade det jättemysigt!
Det var verkligen superkul, hoppas vi gör om det snart!
RSS 2.0