Höstväder!

hahahaha oj :P Man kan visst publicera tomma inlägg utan rubrik här :PJag har världens finaste vänner! Det här var i lördags hos Anna när vi åt pizza, körde cross och hade det mysigt. Superbäst!

(haha ville bara blogga för att blogga :P)
Elin
2013-09-22 @ 21:36:38
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

hej länge sen! Bli bättre på att blogga ;)

Ska svara på den långa kommentaren nån gång nu i veckan men tänkte först svara på den korta. Det är egentlugen bra med mig. Men saknar min pojkvän helt sjukt mycket, han åkte till Kanada för lite mer än en vecka sen och han kommer inte hem först fören till jul. Förhoppningsvis ska jag besöka honom under höstlovet men vi får se hur det blir med det. När man saknar någon så mycket, varje dag varje minut varje sekund och allting man hör eller ser eller gör påminner en om den personen så gör det sjukt ont. Men det kommer bli bra tillsist :)

Sen är min ena kompis kär i min andra kompis ex pojkvän och jag orkar inte med sånt drama just nu. För de tjejerna är också nära kompisar och allt bara spårar haha. så tja, just den dagen jag skrev var en dålig dag och jag kunde inte sluta tänka på dessa saker men det går upp och ned. Idag var en bra dag för min hjärta :)


Kraam

Elin
2013-09-23 @ 23:59:05
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Heeeeej igeeeeeen!

Va kul att du känner så för Gud och Jesus och allt så. Jag är ju som sagt inte troende så i kristendomen (förutom vid jul haha, då SKA man gå i julotta, super mys!) men kan förstå att du känner så. För mig är min tro mer i mig själv, min inre styrka. På nått sätt hah, men det har för mig inte nödvändigtvis med Gud att göra. Måste dock erkänna att jag har bett till Gud när jag varit riktigt ledsen, man vet ju inte han kanske finns ;) Är agnostiker i guess höhö. Men jag tror ändå att det finns nått mer efter döden. Jag tror att själen kommer till en plats nånstans (kanske himlen) och att den kan återvända till jorden för att vaka över sin kvarlevande familj när de behöver stöd. Typ i en kris. Att de liksom bara finns där (osynliga såklart) men att om den levande personen är mottaglig, kan känna närvaron av den dödes själ. Efter att ha hört min mamma och mormor uppleva detta ( mamma säger att hon har känt sin mormors närvaro ibland i vissa rum) och hur galet det må låta.. så tror jag på det. Jag tror att det finns något mer. Det där med tro är ganska häftigt.

Oj hoppas din farmor mår bättre! Vet vad du går igenom, min mormor är "typ" döende i en cancertumör i huvudet så det är sjukt jobbigt. Det är inte så att hon ligger i en säng på sjukhuset, det är mer att det inte finns något läkarna kan göra och hon blir långsamt sämre och sämre. jag hoppas att hon lever året ut, kanske till och med till sommaren. Då skulle jag bli lycklig, ifall hon fanns kvar till min student. Det kanske låter själviskt. Men jag vet att hon är minst lika exalterad för min student som jag (okej ingen är som jag haha men nästan) så jag vill att hon upplever den. Och min lillebrors 11 årsdag som bara är nån dag ifrån då. Så jag hoppas hon lever ett tag till. Det är sånna här tillfällen jag ber till Gud, för döden är något så stort som ingen kan påverka. Men det känns ändå som någon borde kunna det, iaf bara lite grann... hehe som jag flummar på XD

ÅÅÅÅH är ni klara med Lost? wäääääääh bästa. Jag saknar Lost så mcyket haha det är så bra! Men slutade lite konstigt men ju mer man tänker på det desto mer fattar man nu i efterhand ^^ nä ska skypa med min pojkvän nu, han kommer hem om 90 dagar wheeey!! Tänk positivt Elin, positivt... uhuhu


Kraaaaaaam
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0