When we see You, we get strength to face the dayLyckades ta mig ut på min första springtur på nästan ett år igår. Första på ett år, fastän jag egentligen älskar att springa. Det är läskigt vad lat jag är!

Min motivation var att hinna bort till travbanan, där man kan se (och fota!) solnedgången jättebra, och igår kväll var den så fin.

Dock hade ett års soffpotatisande givit resultat - Jag var för långsam dit, så solen hann gå ner.

Men oj vad skönt det var att träna lite igen! Hoppas jag fortsätter, haha!

Gillar min nya bakgrundsbildNågra av sommarens höjdpunkter.
Lännaklipporna med fina tjejer efter att vi sovit under stjärnorna.
Roslagskonferensen, just på denna bild hade vi "tjejklubb" med småtjejerna.
Maxrunda med delar av filmgänget (bäst!).
Häng en fin kväll, där alla i stort sett låg i en hög på altanen och tittade på stjärnorna medan vi körde frågesport.

När sommaren började närma sig sitt slut sa vi att i år hade det inte blivit lika många häng-kvällar och övernattningar som förra sommaren. (Förra sommaren är svårslagen.) Men det var som att Gud ville säga att vi inte skulle tappa hoppet, utan förvänta oss stora saker. För nu när jag ser tillbaka på sommaren så har de sista veckorna varit helt fullproppade med häng, övernattningar och filmkvällar, och på nästan en hel vecka var jag inte hemma förrän ca 03 eller 04 på natten.

Åh vad jag är tacksam till Jesus. Dettar vad jag älskar!

THIS 💗

Blandning av senaste tiden. Roslagskonferens i kyrkan med tälthäng och massa bra talare, spontanövernattning under stjärnorna, maxrunda (med bästa filmgänget, åh vilka bra kvällar vi har haft! 💕), nattpromenader, skolstart och såå mycket känslor!

Livet är så spännande. Jesus är så cool. Jag är så tacksam!
RSS 2.0