Händelserik dagIgår kväll somnade jag med feber, skrev till några vänner att de skulle be för mig så jag skulle vara frisk när jag vaknade igen. Natten blev riktigt jobbig, men när jag vaknade var jag feberfri! Bönesvar!

Dock skulle jag och Sara laga mat i kyrkan åt byggjobbarna, och en timme innan skulle vi be för vår cancersjuka i församlingen (varje timme, 24/7, är det någon som ber, tills han blir frisk!). Mamma hade stängt av mitt alarm, så jag vaknade inte föränn jag redan borde varit i kyrkan. Kicki följde med också, så vi träffade Sara i kyrkan och bad och sjöng lite. Sen gick vi till ica, där vi skulle handla lite till lunchen.

Grejen var att jag inte hade hunnit äta någon frukost hemma, så jag tänkte köpa något på ica. Men just idag klarade jag mig inte så länge utan frukost, så när vi stod i kassan och jag skulle betala fick jag sätta mig på golvet två gånger. Jag höll på att svimma! Tredje gången någonsin för mig! Hon i kassan hämtade vatten åt mig, för jag var helt vit i ansiktet. Så vi satte oss på icas toalett och Sara matade mig så jag fick tillbaka lite färg och kraft. Vi ringde mamma så hon hämtade oss och körde Kicki och Sara till kyrkan, men när vi kom dit så stannade jag också eftersom jag mådde bättre.

Så vi (de, jag satt mest bara och tittade på!) lagade lunch åt byggjobbarna, och sedan åt vi med dem. Mycket trevligt!

Nu sitter jag och mina syskon och katten och tittar på Divergent, så jag får vila upp mig lite. Blir alltid sjuk av för lite sömn eller liknande, nästan aldrig något riktigt.

Ha det så bra!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0