Skriver bort tiden.Har varit vaken lite drygt en timme nu. Klockan är 5. På en lördag.

Åh dumma mensvärk!

Kan väl passa på att blogga vidare. Det blir ett jättelångt inlägg med allt jag har i huvudet, medan jag väntar på att smärtan ska försvinna och tabletterna börja verka, så jag kan få sova igen.

Alla hjärtans dag spenderade jag med Markus, vi köpte ca 3,5 kg (!!!!) godis till Trysillägret. Sedan spelade vi minecraft och tittade på Vänner, myys!
Idag ska jag göra saker som att städa och packa, och sen gå en stund på lördax ikväll. Samling klockan 8 imorgon bitti för att åka på lägret, så det känns inte som världens bästa idé att vara uppe halva natten innan.

Började kolla på Glee medan jag var sjuk. Jag fullkomligt ÄLSKAR musikaler, men efter halva första säsongen insåg jag att serien är riktigt dålig, så jag slutade kolla. Det finns inte en enda karaktär jag gillar! Jämförde med One Tree Hill, då var det inte ett svårt val att sluta kolla! OTH är bäst, helt totalt oövervinnerligt!

Snart ska jag nog testa sova en gång till. Drömde precis innan jag vaknade av smärtan, att jag var med i Glee-kören och vi skulle åka till någon tävling eller träning. Han där Jesse St. James eller nåt var där, det var inte en kul dröm! Vi åkte på gatorna i Uppsala precis nedanför slottet och Universitetet, och vägarna gick huller om buller, typ som i San Fransisco, och vi kom aldrig någonsin rätt. Den där Jesse var bara i vägen hela tiden! Och så fort jag lägger mig i sängen nu känns det som när jag drömde. Usch, avsky!

Så nu, i skrivande stund, har jag nästan suttit på toa i 1,5 h mitt i natten. Ibland är det inte kul att vara tjej! Skönt bara att det är lördag, så jag slipper stanna hemma från skolan. Har bara gått på 6 av 10 lektioner denna vecka ändå! Missade matteprov och kortfilmsfilmning, samt en mycket behövd engelskalektion och en sam-lektion som jag inte har hört nåt speciellt om.

Har i alla fall väldigt fina klasskompisar, kan jag passa på att säga! I början av ettan älskade jag er! Ni gick inte att jämföra med min gamla klass, såklart, men vi hade ju gått tillsammans i tio år, många av oss. Så det är ganska svårslaget.
Men efter ett tag började jag ogilla klassen. Blev väl besviken eller något. Men nu börjar jag gilla er mer igen, i takt med att jag får prata mer med er!
Och mina fina tjejer, Adina, Johanna, Veronica, Sanna och Amanda, åh ni är bäst! Så bra!

Under Trysillägret kommer jag åka snowboard tre dagar, plugga en dag, och gå ner till byn eller liknande med Markus sista dagen. Bara liksom ha det mysigt och spara lite pengar från liftkort! Det kommer bli så kul att åka snowboard igen! Markus satt och pratade med sina klasskompisar om att åka bräda, och någon kille sa att tjejer som åker är jättesnyggt! Då sa Markus "Min tjej åker snowboard!", haha när han berättade det kände jag mig riktigt grym!

Men har så mycket större förväntningar än så på lägret! Bibelstudierna, andakterna, LOVSÅNGSSTUNDERNA, åh vi kommer få tillfälle att lära känna Gud ännu bättre, och det är verkligen det bästa man kan tänka sig! Den bästa tiden i hela mitt liv var för två år sedan, på ett Trysilläger, då jag verkligen fick komma närmare Gud, levde verkligen i hans kärlek! Åh läger är ovärdeliga, får du chansen att åka på ett så GÖR DET!

Två timmar vaken. Nu gör jag ett nytt försök att sova. I min Glee-säng med slingriga vägar i Uppsala och en störande Jesse St. James som inte alls är snäll egentligen. Men det var det ingen som förstod!

Är faktiskt inte så negativ som det låter :P Tycker det är lite kul ändå det här, att jag inte kan somna och så, eftersom att det är annorlunda. Men nu kan jag gärna få lyckas somna faktiskt!

Igår natt sov jag ca 5 timmar, för jag lyckades aldrig somna! Efter ett tag började jag be, för då somnar jag väldigt bra, och helt plötsligt kom jag på: Jag hade inte tandställningen i! Så jag satte i den, och sen somnade jag ganska snabbt! Det var nog alltså så att Gud inte lät mig somna förrän jag hade kommit ihåg den! Tack Herre!

Godnatt alla grodor! Snart lägger jag mig i soffan om min säng bara påminner mig om drömmen! Sov gott alla! :)

Pyjamasdag!Hemma sjuk idag. Blev jättesjuk igår så mamma och pappa fick hämta mig från Markus så jag slapp åka buss. Hade så ont i halsen att jag inte kunde prata! Men idag mår jag mycket bättre, är mest seg i huvudet.
Så nu kollar jag på Pretty Little Liars, dricker GRANATÄPPELTE (har en riktig obsession över te, älskar det! Men det smakar inte gott! Detta gjorde det dock!) och blåbärssmoothie. Skönt!
RSS 2.0