Perfekta sommarlovsdagarIgår, idag och natten där emellan. Helt fantastiskt!

I början av veckan var min familj på husvagnssemester till Göteborg - Ullared, Liseberg och en massa bad. Verkligen mysigt!

Igår cyklade jag, Kicki, Sara och Tove de nästan två mil det är dit för att få bada. Vi tog med oss supergod kycklingpastasallad och var där ett antal timmar. Riktigt härligt i sommarvärmen! (Sen fuskade vi och ringde mamma så hon fick lasta in alla cyklar i bilen och skjutsa hem oss. Det var ju ganska långt.)

På kvällen åkte vi hem till Tove, då hakade Adina också på, och där sov vi under stjärnorna. Så mysigt! Vi såg filmen "Yes man", alltså vilken underbar film! Skrattade verkligen massor!
På morgonen när vi vaknade vid 8 låg vi mitt i den gassande solen, och alla hade halvpanik för att sovsäckarna var som ugnar, så vi kröp snabbt ur dem och flyttade oss in i skuggan.

Sen ringde vi Elin som åkte med oss till Lännabadet! Bästa platsen någonsin! Vi solade massor, åt god mat, hoppade från kanske 6 m klippor, lärde oss att dyka och sänkte flytbryggan med kanske 25 främlingar! Det var helt proppat på flytbryggan, alla stod överallt och föll överallt. Vi tjejer kom på en taktik som garanterat fick alla (utom oss) att falla i vattnet, det blev riktigt kul!

Dessa dagar har alltså varit riktigt underbara, perfekta sommarlovsdagar spenderade med underbara vänner och fullt upp hela tiden. Vi har fått massor av färg också! 👍

Nu taggar vi lägervecka, och det kan inte bli annat än underbart. En hel vecka med stora familjen, de allra bästa kompisarna och hela tiden helt inför Gud. Är så tacksam.

Gud välsigne er alla!

Fin kväll vid TestenIkväll har jag varit vid Testenbadet med härliga människor! Vi grillade hamburgare, spelade en otroligt kul fotbollsmatch, badade och försökte sänka flytbryggan, och åkte sedan hem till Sofia och fikade och såg på Jönssonligan. Väldigt mysig och rolig kväll helt enkelt!

Bästa dagen


Vaknade hemma hos Sara, för ca halv 11 kvällen innan kom vi på att vi skulle cykla dit och sova där. Det är en hel mil dit. Väldigt kul!

Vi åt frukost och drack ett otroligt gott te, sen vid 9 cyklade vi hem igen! Stannade vid ica för glass, sen cyklade några av oss till kyrkan för att hälsa på Sara, Anna och Kikaa som sommarjobbar där!

Efter det cyklade vi hem, men snart var jag i kyrkan igen för att förbereda Sommarcafét med Sofia! Vi köpte glass och cafégrejer på ica, och satt sedan och bara hade det riktigt trevligt i den stekande solen.

Vi åt middag med BIT-tjejerna som varje tisdag, alltså tjejer vad jag älskar er! Ni är de allra bästa! Sedan var det dags för sommarcafét! Det var ca 45 ungdomar där, flera som aldrig varit i kyrkan förr, OTROLIGT kul! :D

Sofia, jag och Anna stängde cafét och gick, precis som alla andra, till VM-källaren där vi såg Tyskland-Brasilien. Riktigt kul, haha åh alla fotbollsgalna killar som reagerar så roligt på allt!

Dagen var en sån där riktigt bra dag där man får MASSOR gjort, allt bara är bra och Gud är nära. Så tacksam!
RSS 2.0