Nattens äventyr


Igår var en riktigt bra dag! High School Musical-maraton med härliga tjejer, först den typiska kyckling-keso-pasta-allt möjligt-maten som är så oslagbart god, sen ringde vi till precis alla (nej men MÅNGA) på fredax för att få tag på lösenordet till datorn där vi skulle se filmen, men tillslut fick vi åka till kyrkan för ingen svarade i telefonen. Miniäventyr! Sedan såg vi på filmerna och fikade massor!

Efter det ringde fredax och undrade om vi skulle med och bada, och vi hörde med fotbollsgänget också. Tillslut var vi 6 bilar påväg mot Rastsjön mitt i natten. Mycket härligt (och kallt!) bad, och sedan skulle vi hem. Då kom det stora äventyret: Punka!

Det finns ett ökänt ställe där folk varje sommar får punka, förra sommaren var det typ tre eller fyra stycken från kyrkan som fick punka där. Nu var det dags igen! Bilen som körde allra först, alltså med fyra bilar bakom, körde dubbelpunka mitt på den smala skogsvägen! Vi andra stod bakom och kunde inte komma förbi. Föraren hade ett extradäck, men ingen hade ett till som passade. Då fick vi rulla undan bilen, så nästa bil kunde åka hem till föraren (låångt bort!) och hämta ett nytt däck. En till av bilarna åkte då, för de skulle ända till Björklinge.

Det bor en kvinna i huset precis vid punka-stenen, så hon kom ut där vid 01:30 ungefär, när vi hade stått där i ungefär en halvtimme. Vi pratade en stund med henne, sen gick hon in och sov igen, och vi satte oss i bilarna och väntade. När klockan närmade sig 02:30 kom de äntligen med däcket, och då kundr vi åka hem och sova.

Riktigt mysig och spännande dag! Tacksam!

Imorse gick jag upp vid halv 10 för att äta frukost hos en kompis, och sedan har jag varit och flygit med pappa. Lite sådär småläskigt varje gång, så det blir lite spännande! Ikväll är det lördax, och nu känns det verkligen som sommar, så det blir en härlig kväll tror jag! Det brukar det ju vara!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0