Perfekta sommarlovsdagarIgår, idag och natten där emellan. Helt fantastiskt!

I början av veckan var min familj på husvagnssemester till Göteborg - Ullared, Liseberg och en massa bad. Verkligen mysigt!

Igår cyklade jag, Kicki, Sara och Tove de nästan två mil det är dit för att få bada. Vi tog med oss supergod kycklingpastasallad och var där ett antal timmar. Riktigt härligt i sommarvärmen! (Sen fuskade vi och ringde mamma så hon fick lasta in alla cyklar i bilen och skjutsa hem oss. Det var ju ganska långt.)

På kvällen åkte vi hem till Tove, då hakade Adina också på, och där sov vi under stjärnorna. Så mysigt! Vi såg filmen "Yes man", alltså vilken underbar film! Skrattade verkligen massor!
På morgonen när vi vaknade vid 8 låg vi mitt i den gassande solen, och alla hade halvpanik för att sovsäckarna var som ugnar, så vi kröp snabbt ur dem och flyttade oss in i skuggan.

Sen ringde vi Elin som åkte med oss till Lännabadet! Bästa platsen någonsin! Vi solade massor, åt god mat, hoppade från kanske 6 m klippor, lärde oss att dyka och sänkte flytbryggan med kanske 25 främlingar! Det var helt proppat på flytbryggan, alla stod överallt och föll överallt. Vi tjejer kom på en taktik som garanterat fick alla (utom oss) att falla i vattnet, det blev riktigt kul!

Dessa dagar har alltså varit riktigt underbara, perfekta sommarlovsdagar spenderade med underbara vänner och fullt upp hela tiden. Vi har fått massor av färg också! 👍

Nu taggar vi lägervecka, och det kan inte bli annat än underbart. En hel vecka med stora familjen, de allra bästa kompisarna och hela tiden helt inför Gud. Är så tacksam.

Gud välsigne er alla!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0