It's all about you


Vi har en dykare (det där djuret) i "fiskskålen", Vitnos ÄLSKAR att leka med den!

Har haft en rätt så bra dag idag! Har så fina vänner, och fastän livet stormar så har jag dem och en stadig grund att stå på, så allt går bra.

Nu har cancer för första gången kommit in även i mitt liv. En ganska ung man i församlingen är svårt drabbad, och i stunder som dessa märker man hur underbar stora familjen är! Och ännu mer: hur oerhört beroende vi är av Jesus! För detta kan nog ingen människa fixa nu. Allt ligger i Jesu händer. För mig känns det otroligt skönt, för han som älskar oss och kan göra precis vad som helst, han kan hela den här mannen till och med när inga doktorer kan! Tack och lov!

Sitter och tittar på fotboll nu. Nog är jag lättrorad alltid, men alltså vad fotboll är lustigt! Liksom vissa av spelarnas namn! Coachernas miner! Att alla dricker energidryck! "Vurporna"! Det där löddret som liknar sprutgrädde! Åh vad man kan hitta saker att skratta åt, i allt!


Vad jag är mest tacksam över idag: Patriks kram, att jag har fått prata mer med Lovisa, bönestunden i VM-källaren, och Markus kram. Ovärdeligt alltihop. ♥

Spirit lead me where my trust is without bordersAllt är så konstigt. Det borde nog vara dåligt, men så mycket känns så bra ändå. Vilket underbart kaos vi är, du och jag. Men efter idag kan allt ändras.

Take me deeper than my feet could ever wander
and my faith will be made stronger
in the presence of my Savior
- Hillsong, Oceans (where my feet may fail). Bästa sången ♥

Jesus det är bara du som räddar från förtvivlan ångest och betryckUtsikten från fönstret på sommarjobbet -- men från och med imorgon jobbar jag hemifrån!

Livet är så konstigt nu. Orkar inte. Ibland är det så bra, och så undrar jag vad det är för fel på mig som tycker att allt känns bra för det borde inte kännas bra. Men ibland känns det som det borde. Jag är för bra på att skjuta bort och sluta tänka på sånt som är jobbigt.

Det känns som att allt jag gör blir fel. Jag skulle inte ha gjort det där och det där och det där.

Men imorgon, då kommer räddningen: Jag får vara i kyrkan nästan precis hela dagen. Först Sommarkul, sedan middag hos Anna med BIT, sedan sommarcafé. Sommarcafé som typ är det bästa på hela sommaren. Förra tisdagen var helt klart den bästa dagen för denna sommar, konstant skratt i tre timmar på grund av underbara vänner och en omgång Alias. Galet tacksam för sånt.

Jesus bär mig nu.
RSS 2.0