It's all about you


Vi har en dykare (det där djuret) i "fiskskålen", Vitnos ÄLSKAR att leka med den!

Har haft en rätt så bra dag idag! Har så fina vänner, och fastän livet stormar så har jag dem och en stadig grund att stå på, så allt går bra.

Nu har cancer för första gången kommit in även i mitt liv. En ganska ung man i församlingen är svårt drabbad, och i stunder som dessa märker man hur underbar stora familjen är! Och ännu mer: hur oerhört beroende vi är av Jesus! För detta kan nog ingen människa fixa nu. Allt ligger i Jesu händer. För mig känns det otroligt skönt, för han som älskar oss och kan göra precis vad som helst, han kan hela den här mannen till och med när inga doktorer kan! Tack och lov!

Sitter och tittar på fotboll nu. Nog är jag lättrorad alltid, men alltså vad fotboll är lustigt! Liksom vissa av spelarnas namn! Coachernas miner! Att alla dricker energidryck! "Vurporna"! Det där löddret som liknar sprutgrädde! Åh vad man kan hitta saker att skratta åt, i allt!


Vad jag är mest tacksam över idag: Patriks kram, att jag har fått prata mer med Lovisa, bönestunden i VM-källaren, och Markus kram. Ovärdeligt alltihop. ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0