Jesus det är bara du som räddar från förtvivlan ångest och betryckUtsikten från fönstret på sommarjobbet -- men från och med imorgon jobbar jag hemifrån!

Livet är så konstigt nu. Orkar inte. Ibland är det så bra, och så undrar jag vad det är för fel på mig som tycker att allt känns bra för det borde inte kännas bra. Men ibland känns det som det borde. Jag är för bra på att skjuta bort och sluta tänka på sånt som är jobbigt.

Det känns som att allt jag gör blir fel. Jag skulle inte ha gjort det där och det där och det där.

Men imorgon, då kommer räddningen: Jag får vara i kyrkan nästan precis hela dagen. Först Sommarkul, sedan middag hos Anna med BIT, sedan sommarcafé. Sommarcafé som typ är det bästa på hela sommaren. Förra tisdagen var helt klart den bästa dagen för denna sommar, konstant skratt i tre timmar på grund av underbara vänner och en omgång Alias. Galet tacksam för sånt.

Jesus bär mig nu.
Elin
2014-06-27 @ 01:32:35
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Heeeej! Sålänge sedan, har inte varit så aktiv med bloggandet på egentligen hela våren, snacka om intensiv termin. Rätt skönt att tänka att man klarade det!!!

Jag mår bara bra haha, förvirrad över var jag ska tillägna mitt liv med nu när jag inte går i skolan längre (hade liksom tänkt räkna ut det under gymnasiet, " sluta tjata, jag har 3 år på mig att tänka ut något" 3 år senare är jag inte särskillt klokare i frågan haha. Hur mår du?

Vi gjorde faktiskt ett stort arbete i religion 2 och sociologi kursen som handlade om sekter och alternativa religioner. det var mycket intressant. Jag och min kompis skrev om mormonkyrkan och besökte en sådan kyrka det var fett häftigt att träffa två amerikanska missionärer men samtidigt lite läskigt. Vi kom fram till att det var en sekt liknande tro enligt nån filosofisk gubbes lista och det var nog det roligaste arbetet i hela trean (förutom gymnasiearbetet)

Hahah nej men var gullig du är! Jaa det var nog det svåraste som hänt mig (att vara ifrån honom i 8 månader) känns fortfarande knasigt att han bara är hemma nu och jag kan ringa honom och så ba svarar han och så kan han säga "jag kommer om 20" haha har inte vant mig ännu. Asså hahaha vi träffades ju på ett extremt oromantiskt sätt hahaha men nått måste ju ha gått rätt ändå eftersom vi fortfarande gillar varandra XD

Men du är också vacker med eller utan tandställning!!!! och tack föresten! Dock har jag ju mina egna knasiga komplex, hatar min näsa... och den går ju inte precis att fixa eller täcka över haha. Men kan förstå att det inte är särskilt kul att ha kaos i munnen (min kompis har ganska mycket kaos bland sina tänder och hon får inte tandställning av någon anledning, hon vill aldrig le med öppen mun vilket är tråkigt för henne :( ) ditt resultat blev ju så bra dock!

Hur känns det att ha gått ut första året på gymnasiet? ;) Har du lärt känna lite fler folk i klassen? jag gick på UBG (Upplands-Brogymnasiet) det var helt okej, började på en annan skola men bytte dit efter nån vecka i början av ettan, trivdes inte där men trivdes väldigt bra i UBG dessa 3 år. Fick väldigt bar lärare i 3:an så det ar kul! Det var en bit att åka till skolan jämfört med vad jag var van vid för jag bor inte i den kommunen men aja, tog ju studenten iaf och det är ju målet ;)

Hmm det dröjde faktiskt ett tag innan jag och gabbe började sova över med varandra osså. Vi hade nog "varit på g" i typ 4 månader och så blev vi tsm den kvällen vi sov över med varandra första gången. eller aa vi sov inte, vi pratade fram till klockan halv 8 på morgonen hahaha!! Så nån gång runt 3 på natten kom hela "vart är vi någonstans?" -samtalet upp. Ååh minnen :´) Men nu kan jag seriöst inte sova utan honom, så har varit en zombie i 8 månader xD

såååå det var svar på två ubergammla kommentarer hahah ha det bra så länge och lycka till med sommarjobbet!

Kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0