"Fantastisk" är mitt nya favoritord.

Hej!
Idag har jag haft en sån där fantastisk dag när man är orimligt glad över minsta lilla hela tiden. Det är riktigt najs! Har längtat efter te typ hela dagen, och druckit det i mängder nu ikväll. Ett julte som jag inte tyckte om förra året, men nu är det gott äntligen! Är så peppad på att plugga och dricka te, ååh! 
😀😍

Min helg var helt fantastisk. På lördax hade vi bilkurragömma, och det kan nog inte bli annat än succé! Väldigt roligt! 

På söndagen fick jag vara med i ungdoms-lovsångsteamet på gudstjänsten, alltså att få stå framför hela församlingen och se dem älska Jesus var helt fantastiskt! Vanligtvis ser jag ju inte det, när jag sitter/står i en bänk med ryggen mot alla som står bakom mig. Det var verkligen uppmuntrande !

Efter gudstjänsten åkte vi hem till Patrik och Lovisa, och fixade lite verkstad/fotostudio inför på söndag, då det är korvfika på kyrkans mack för första gången! Vi åt mat och spelade spel, och avslutade kvällen med att se The Proposal. Vi hade alla sett den förut, men aldrig hade någon av oss skrattat så mycket till den! Åh vad bra det blev! 😀

Sist men inte minst: bildförklaring! Första bilden är på när jag i sexan försökte klura ut hur man stavar till "åtminstone". Jag vet att jag blev så nöjd för att jag kom på hur det skulle vara, men nu ser jag ju att jag gjorde heeelt fel, haha åh! 
Andra bilden är gårdagens "plugg", vi fotade våra tröjor som vi säljer med vårt UF-företag! Very much fun :) 


Och nuuuu ser jag att klockan är väldigt mycket mer än jag hade planerat, så godnatt! 

Årets första julmust


Efter en grym gudstjänst med barnkören, barnvälsignelse och predikan med viktigt budskap, så övade vi med Adventskonsert-kören. Vi ska ha en adventskonsert i december, och det blir helt fantastiskt! 

Efter det gick jag och Kicki hem till Anna och Tove, och Adina anslöt efter ett tag. Vi lagade supergod söndagsmiddag och drack julmust för första gången i år. Sen spelade vi piano och sjöng massor, alltså hjäälp vad jag älskar det. Helt underbart.Vi avslutade kvällen efter några timmars (?) kortspelande, jag var absolut sämst på Plump och tråkigt bäst på knack-poker. Fick inte gå nåt steg bakåt en enda gång. Men det var kul ändå! 

Igår kväll var det lördax, och det var en sån kväll där vi bara tävlade. Bilkurragömma och andra satsiga saker i all ära, men tävlingar är faktiskt svårslaget. Det blev en RIKTIGT bra kväll. Sen blev jag ledsen för att jag var så trött, mestadels, och det löste jag på bästa sätt: Istället för att gå och lägga mig gick jag en promenad med min allra bästa vän. Efter det var jag bara jätteglad. Han är så bra ❤

Your world's not falling apart - it's falling into place

Veckans lärdomar av att bo hemifrån och ensam: 

▪ Jag skulle kunna gå och lägga mig i tid bättre än när jag bor med andra människor. 

▪ Jag går på toa med öppen dörr. (hemma låser jag även om jag är ensam hemma.) 

▪ Det går bra att sova ensam i ett hus, till och med med olåst yttytterdörr. 

▪ Att diska för hand efter frukosten är kul! 

▪ Att äta pasta precis varenda dag är inte lika kul,  hur gott det än är med pasta! 

▪ Man kan göra te i en kaffebryggare! 

▪ Det är väldigt frestande att spela gitarr sent på kvällen, men i ett lägenhetshus går det inte så bra. 

▪ Att bo 5 minuters promenad från kyrkan är helt perfekt! 

▪ Gud försörjer. Allting har räckt precis så som det behövt, ibland har någon kommit förbi med fika och allt har bara fungerat så smidigt. Helt klart tack vare att Gud tar hand om mig. Om oss alla! 

Just be held - Casting Crowns
Så bra. Lyssna!
RSS 2.0