Årets första julmust


Efter en grym gudstjänst med barnkören, barnvälsignelse och predikan med viktigt budskap, så övade vi med Adventskonsert-kören. Vi ska ha en adventskonsert i december, och det blir helt fantastiskt! 

Efter det gick jag och Kicki hem till Anna och Tove, och Adina anslöt efter ett tag. Vi lagade supergod söndagsmiddag och drack julmust för första gången i år. Sen spelade vi piano och sjöng massor, alltså hjäälp vad jag älskar det. Helt underbart.Vi avslutade kvällen efter några timmars (?) kortspelande, jag var absolut sämst på Plump och tråkigt bäst på knack-poker. Fick inte gå nåt steg bakåt en enda gång. Men det var kul ändå! 

Igår kväll var det lördax, och det var en sån kväll där vi bara tävlade. Bilkurragömma och andra satsiga saker i all ära, men tävlingar är faktiskt svårslaget. Det blev en RIKTIGT bra kväll. Sen blev jag ledsen för att jag var så trött, mestadels, och det löste jag på bästa sätt: Istället för att gå och lägga mig gick jag en promenad med min allra bästa vän. Efter det var jag bara jätteglad. Han är så bra ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0