"Fantastisk" är mitt nya favoritord.

Hej!
Idag har jag haft en sån där fantastisk dag när man är orimligt glad över minsta lilla hela tiden. Det är riktigt najs! Har längtat efter te typ hela dagen, och druckit det i mängder nu ikväll. Ett julte som jag inte tyckte om förra året, men nu är det gott äntligen! Är så peppad på att plugga och dricka te, ååh! 
😀😍

Min helg var helt fantastisk. På lördax hade vi bilkurragömma, och det kan nog inte bli annat än succé! Väldigt roligt! 

På söndagen fick jag vara med i ungdoms-lovsångsteamet på gudstjänsten, alltså att få stå framför hela församlingen och se dem älska Jesus var helt fantastiskt! Vanligtvis ser jag ju inte det, när jag sitter/står i en bänk med ryggen mot alla som står bakom mig. Det var verkligen uppmuntrande !

Efter gudstjänsten åkte vi hem till Patrik och Lovisa, och fixade lite verkstad/fotostudio inför på söndag, då det är korvfika på kyrkans mack för första gången! Vi åt mat och spelade spel, och avslutade kvällen med att se The Proposal. Vi hade alla sett den förut, men aldrig hade någon av oss skrattat så mycket till den! Åh vad bra det blev! 😀

Sist men inte minst: bildförklaring! Första bilden är på när jag i sexan försökte klura ut hur man stavar till "åtminstone". Jag vet att jag blev så nöjd för att jag kom på hur det skulle vara, men nu ser jag ju att jag gjorde heeelt fel, haha åh! 
Andra bilden är gårdagens "plugg", vi fotade våra tröjor som vi säljer med vårt UF-företag! Very much fun :) 


Och nuuuu ser jag att klockan är väldigt mycket mer än jag hade planerat, så godnatt! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0