Lördaxkväll


Hej! 

Ikväll har varit så bra! Lördax är så bra. Vi började med att bowla, jag brukar inte tycka det är så särskilt kul, men ikväll var det kul! Sen åkte vi hem till Eddie och Matilda och helt enkelt fikade och hade andakt och lovsång (och vilken gudsnärvaro det var!), och efter det bara hängde och åt chips. Jag satt där på golvet och kunde knappt sluta le, för människorna är så underbara. Trivs så bra med dem.

Råkade snubbla över en sida med massa lovsånger och ackord till på internet idag, så vid nästa möjliga tillfälle ska jag spela lite gitarr! Ser verkligen fram emot det! Ser fram emot hela lovveckan och allt vad som kan tänkas hända då. Det är spännande att leva! 

Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft🎶

För vår Gud är allting möjligt

Du håller allt du lovat
Du har aldrig svikit oss
Är med oss mitt i kampen, i vår nöd
Trofast förevigt, kärlekens Gud
Du regerar över oss

Även allt den onde vill förstöra
Vänder du till något gott
Vänder du till något gott, till din ära
Genom alla dalar är du trofast
Och du formar våra liv
Ja du formar våra liv till din ära

Jesus du är världens hopp
Och hoppet det är starkare än döden!
Jesus det är bara du som räddar
Från förtvivlan, ångest och betryck
Mitt i motgång och i svårighet
Kommer du med liv.

Jesus kom och rädda nu ❤

Genom alla dagar är du trofast 🎵🎶De senaste morgnarna på väg till skolan. Det är ju så fint. :)

I går kväll var jag hjälpledare på Fredax, och vi hade Fångarna på Höjden. Det blev en otroligt rolig kväll! Efter några timmars sömn gick jag upp kl 05.30 för att duscha och packa, och sedan övningskörde jag till Sundsvall. Under dagen har vi bland annat hunnit med att spela frisbee-golf och lovsång med en massa instrument med våra vänner här. (De är så bra på musik! 😃)

Dygnsrytmen har blivit helt rubbad nu, känns det som, i och med de få timmar sömn jag fick och hur lång denna dag har blivit. Vet knappt om det är söndag eller måndag eller lördag. Somnade nyss på soffan här, jag är såå trött! Det är kul, haha!
RSS 2.0