Frukost


As you can see: Inte min bild. 
 
Godmorgon!
Sitter och funderar på om det kan vara värt att gå upp liite tidigare på morgonen, för att hinna göra en ordentlig frukost. Idag har jag all tid i världen på mig (nästan), så nu gör jag amerikanska pannkakor med keso på, så gott! Men att bara hinna göra typ scrambled eggs en vanlig dag gör ju hela frukosten såå bra. Åh det är så gott! 


You are someone worth dying for

Denna bild ville verkligen inte samarbeta. Alls.
 

Studiedagar är riktigt bra. Hade dock kunnat göra mer av den än att sitta vid tvn nästan hela dagen. Men det var också väldigt najs! Nu har jag och Adina börjat redigera bilder från gästfotograferingen på Eddie och Matildas bröllop, de är så fina faktiskt! 

Nu påbörjar jag vecka nummer 2 av att vara utan mobil. Såå skönt, men lite problematiskt ibland. (Den är inlämnad på lagning, och det tar lite längre tid än väntat att få tillbaka den. Men mig gör det ingenting alls! :) )

Morgondagen bjuder på sovmorgon, mattelektion, bussresa och middag med kompisar, och sedan har vi NIT. NIT står för Nya I Tro, och är i vårt fall en liten tjejgrupp där vi fikar, pratar, ber och bara är oss själva. Lättar på våra hjärtan, frågar om saker vi inte förstår och växer i tron på Jesus. Få saker i denna värld är så bra som NIT är, så att få vara ledare för en sån grupp är verkligen ett privilegium. 
Varannan tisdag är jag ledare för NIT, och varannan vecka är jag på min egen grupp, som har utvecklats från att ha varit en grupp dit vi kom när vi var nyfrälsta och inte visste så mycket, till att vi är en egen cellgrupp till församlingen. Under flera år har jag fått spendera tisdagarna med de underbara tjejerna i gruppen - mina bästa kompisar - och vi har så kul. Så tacksam för detta. 

"Johanna är världens bästaste någonsin." - Johanna

(Det här med rubriker, alltså ...) Här sitter vi på historialektionen och gör i stort sett ingenting. Vi gör ett grupparbete med halva klassen som grupp, vilket resulterar i väldigt lite eget arbete. Skööönt! 
 
Adinas och Amandas grupp tävlar mot min och Johannas. Vi är liksom livsnjutarna som inte jobbar mer än nödvändigt, medan de verkar satsa mer och vill vara bäst. Tror de kommer lyckas ;) 

Ikväll blir det filmhäng hos en kompis, precis som det blev så många kvällar i somras. Så mysigt. :)
RSS 2.0