I'm walking fast through the traffic lights

7 november 2012. En av väldigt många fina onsdagsmorgnar. 
 
State of Grace - Taylor Swift.
 
Var nyss ute på promenad, först nästan en timme ensam, och sedan hängde Anna på ytterligare en timme. Väldigt najs, först lyssnade jag på några sorgliga låtar från Taylors förra album (det har nästan blivit tradition för mig, att varje höst när det är sånt väder som nu gå ut och gå promenad i mörkret med de sångerna), och sedan pratade jag med min kära vän. Så fint.
 
Jag lyssnade under promenaden på State of Grace, en av många fantastiska sånger på albumet Red. Och just denna sång ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Historien bakom det är följande:
 
För två år sedan ungefär, så kom någon på idén att vi skulle åka och simma lite innan skolan på onsdagar. Sagt och gjort. Vi gick upp ca halv 6, gick hem till Elin som körde bilen, och så åkte vi och simmade. Vi var där halv 7, simmade och bastade ett tag, och ca kvart i 8 var vi tillbaka hemma hos Elin där vi åt lyxfrukost. Vi läste något ur bibeln eller en andakt, och sedan gick vi tillsammans till skolan. Otroligt bra start på dagen! 
 
Dessa stunder var så bra, jag blev så glad av att få göra sånt. State of Grace kommer in i detta genom att jag en morgon lyssnade på den medan jag gick hem till Elin. Jag startade låten nästan direkt när jag gick hemifrån, gick i takt till musiken, och kom fram till mina väntande kompisar precis när låten tog slut. Då hade jag fått gå bland gatulampor i mörkret, när solen snart var på väg upp, och känslan i luften var så underbar. Så underbart fin morgon.
Elin
2014-09-24 @ 13:10:49
URL: http://elinelvira.bloggplatsen.se

Hejsaaan! sååå länge sen! Tur att jag har all tid i världen att blogga/ svara på kommentarer i höst haha!

Åh studenten, en av de bästa dagarna i mitt liv! Vet inte riktigt vad jag ska säga om den förutom att det var så kul! Vill göra om den igen bara för att vara säker på att man kommer ihåg ALLT! Vi hade Champagne frukost (drack mycket champagne haha)hos en kille i min klass som bodde nära skolan och sen så gick hela klassen till skolan och sjöng och tutade med tutor (den delen var seriöst det roligaste haha) sen gick alla studenter runt skolan klassvis och "visade upp oss" i en parad för hög/mellanstadieskolan som ligger nästan bredvid. Sen var vi i klassrummet och fick betyg (man ska ju springa ut med sina betyg!) och fikade och så smög vi iväg till en toalett och smygdrack lite haha. Sen ställde vi upp oss i korridoren i rätt ordning min klass sprang ut som nr 3 (vi hade tävlat om placeringen dagen innan och det var som Fångarna på fortet) Sen gick själva utspringet vääldigt snabbt. Sen aa flak och hem till sin mottagning och äta mat och dricka champange och få massa presenter Sen på kvällen var det slutskiva inne i stan med hela skolan eller aa de som ville komma. åååh vill göra allt igen!!!

Hur känns det att gå 2:an? :) Inte minst längre haha.

Ojdå, vad hände mellan er? Nu var så söta tsm. Hoppas att ni kan vara vänner ändå, det tror jag kan vara bra så kan man se om känslorna kommer tillbaka. Hahah du verkar ha lite killdrama med andra ord xD Förstår att de hänger efter dig, du är väldigt söt! Vem är den där andra killen?


Joda jag mår bra, det är bra mellan mig och mina föräldrar (har bråkat ganska länge med me padre men det är bra nu) och jag och gabbe är bra, vi har också bråkat ganska mycket sista tiden och haft våra enorma nedgångar då båda inte orkat mer men aa vi mår bra just nu :) och så håller jag på att få en förkyldnign men annars så mår även jag bra! haha. Hur mår du, är allt bra med dina vänner?


Oj i sommar så reste jag och var mycket med gabbe och mina vänner. Vi festade en del mot slutet av sommaren och tog det extremt lugnt i början av den. Badade mycket i gabbes pool och åkte på road trip. Vad har du haft för dig under sommaren?

hahah jag bor i Schweiz, men Frankrike är fint också ;))) nää men det är sjuk att jag redan bott här i 3 veckor! Bara 3 månader to go. Det är så skönt att inte gå i skolan att slippa läxor och prov och att hela tiden bli bedömd i en bokstav. Men saknar så klart gemenskapen bland komisarna och att fixa sig varje morgon (har inte haft smink på mig på säkert 2 veckor uhuh)

Ja Gud så många komplex jag har! Vem är egentligen inte? Men brukar ofta tänka att jag kommer se ut så här i resten av mitt liv så lika bra att bara acceptera det! Så det är ju inte så att jag går runt varjee dag och mår dålig men man kan ju ha sina dagar haha. Vad bra att du älskar dig själv!!! Jag tror man måste unna älska sig själv för att andra också ska kunna göra det. Sen kan man ju ha sina dåliga dagar och då kan man vara tur att ha någon som kan älska en ÄVEN när man inte älskar sig själv atm. Va djupt det lät höhöhö.

hehe tack, han är ju rätt snygg så jaa haha. Nä men jag saknar honom såå mycket. Ugh att ha distansförhållande i typ 14 månader totalt är INGET jag rekomenderar. Men bara 3 månader kvar sen ska jag kanske bo med honom i Göteborg (han pluggar där) det såklart om vi fortfarande är tsm då och det tror jag. Vi har inte bråkat på 1 vecka, haha inte ens varit irriterade på varandra. Av någon anledning så bråkar man mer när man inte är med varandra. Jag tro dock att båda är dåliga(och trötta) på att sakna varandra och därför blir man arg så lätt. Haha där var en psykologilektion a la Elin.


Så det blev ett lååångt svar! Men hoppas du svarar snabbt! Ska kolla på film nu, vi hörs!

Kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0