"Sleep would be so welcome"

Göteborg i somras. Solnedgången speglas i bilrutan. Det var så fint. :)
 
Igår var jag ledig från skolan hela dagen, för jag och Sofia gick RISKTVÅAN! Waaaa åh så kul det var! Hela dagen var såå bra, jag sov till typ 9 och övningskörde sedan med pappa till kyrkan och runt lite när han skulle fixa småsaker. Så småning om åkte jag till stan, mötte Sofia och så åkte vi vidare till Gillinge. 
 
Väl där fick vi lite info typ, och sedan fick jag och Sofia sätta oss i en bil och köra till halkbanan. Ensamma. Som om vi redan hade körkort och bara skulle åka någonstans! SÅ KUL! Sedan körde vi och halkade lite och så, och det var verkligen ingenting att vara nervös för. Men alltså wow. Vi gjorde det till en så stor grej (som till exempel att åka hela vägen till Gillinge istället för bara Östhammar), och vi var så taggade, så efteråt kändes det typ som att vi tagit körkortet och inte bara gått risktvåan. Men snart så! Måste bara plugga teorin och fylla år. Och köra mer. Har väl en bit kvar men åååh vad kul det ska bli!!! 
 
Idag efter skolan åt Kicki, Anna och jag på Max (min favoritmat i hela världen, seriöst.), och sedan gick vi på bio! Vi såg IF I STAY, och hjääälp vad den var fin. Vad vi grät. Rekommenderas starkt! :) (Rubriken är från boken - alltså filmen - också, googlade för att se om det fanns nåt bra citat men jag hittade inget. Förutom detta, åh vill sova. Haha.)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0