Detta är dagen som Herren gjort, låt oss i glädje nu tacka Gud!Hej! 

I lördags kväll efter en heldag i kyrkan med barnlek, seminarium och glasscafé så åkte vi ett gäng och badade. Vi sa att vi skulle till Vällen, men bestämde aldrig närmare om vi skulle till badet eller klipporna, utan bara att den andra bilen skulle köra efter min bil. Vi åkte, och ganska snart hade jag kört ifrån den andra bilen. Vi svängde mot badet, för därifrån kan man åka även mot klipporna, och innan vi kom till den avgörande svängen stannade vi. 

Vi klev ur bilen -  jag, Adina, Johanna O och David. Det var alldeles stjärnklart, så vi la oss på vägen bredvid bilen och kollade på stjärnorna, i väntan på att den andra bilen skulle komma. Vi låg där riktigt länge och pratade och skrattade och hade det såå bra! Efter kanske en kvart (?) lyckades den andra bilen få tag på oss och berättade att de hade åkt till klipporna direkt, så de kom sedan till oss vid badet och så badade vi en kort stund. När vi hade badat klart började månen stiga upp över träden, det var såå fint! 

Söndagen bestod av mer barnlek, gudstjänst med superhäftiga Broder Yun (en man från Kina som berättade om hur det är att vara kristen i ett land där man hamnar i fängelse eller blir avrättad för det), och massa god mat. 

På kvällen skedde det man ser på bilden - vi var några ungdomar som hade filmkväll i kyrkan. Supermysigt! Vi hade chips, gurka, morötter och dipp, och såg filmen "Do you believe?". Wooow vilken film!! 

Sen pratade vi lite där på golvet, och vi gick ut några och började hjula och sånt. Vi upptäckte hur mycket stjärnor det var ikväll igen, så vi  la oss på parkeringen och tittade på stjärnor igen. När klockan närmade sig 3 åkte vi hem och sov. 

Det var en najs helg, och dessa sista sommarlovsveckor verkar bli i samma stil! Härligt! 

(And also, PLL!! AAH vad händer? Haha. Det var väl helt okej ändå, fast det borde varit nåt med Wren!) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0