Vilken VÄLSIGNAD dag!!

Den här dagen har varit så fantastisk. Helt otrolig! Och nu tänker jag skriva ner den för att kunna minnas den och glädjas igen och igen! 


Jag vaknade halv 8, helt utvilad efter nästan 10 timmars sömn (bara det är ju galet bra!!). Gick hem till Anna där jag åt världens lyxfrukost med henne och Sara, med scones, nutella, passionsfrukt, macaroons och mycket mer! (note to everyone: babyspenat och passionsfrukt är inte speciellt gott tillsammans.) Vi hade det riktigt mysigt och trevligt! Så mycket kärlek till de där tjejerna alltså! 💕


Efter ett tag började vi sjunga lovsång med ett piano och en gitarr, och vi varvade med att be och läsa bibeln, och wooow! Gud var så nära, Gud är så god!! 

Sen gick jag till bussen, fylld av Guds kärlek i STRÅLANDE SOL och det var helt underbart! Kunde inte låta bli att le och hälsa på alla jag mötte. Pratade lite med en kvinna på bussstationen, bara superkort men det var trevligt. Sen kom Adina, och så småningom även bussen haha, och vi åkte till skolan. 

Dagens lektion var matte, och i år går det inte ett dugg bra för mig. Jag tänkte därför att matten skulle dra ner mitt braiga humör, och det ville jag verkligen inte för jag var ju SÅ GLAD och mådde ju så bra! Så jag bad att lektionen skulle bli bra, och när vi började så fattade jag allting! Det har inte hänt en enda gång i tvåan, alltså det var verkligen ett under! 


Så mitt humör fortsatte att vara på topp, och nu på kvällen var BIT-gruppen hos Sara och fikade och bad för varandra och sjöng fantastisk lovsång! Vi hade lätt kunnat hålla på hela natten! 

Gud har verkligen välsignat den här dagen, och jag har blivit sååå taggad på att åka till Österrike på läger på lördag! Nu är livet riktigt bra! Thanks to Jesus! ❤

(och imorgon har vi friskolekamp, tjohooo!) 

When the world has broken me down Your love sets me free 💕 ✞


I'm not alone, I've been carried by you all my life! 
RSS 2.0