Jullovet

Vi började jullovet med att klippa håret på varandra. Nu har vi lärt oss att man klipper som man själv vill ha det. Jag ville ha V-klippt, Sara ville ha rätt så rakt. Jag fick rakt, Sara fick V-klippt. Och Kicki toppade vi bara. (Hennes bilder råkade hamna i fel ordning också, den översta på henne är resultatet.)
 
Jul! Firade med släkten och i kyrkan, och sedan hängde ungdomarna halva julnatten. Sååå fina stjärnor!!
 
 
NYÅRSLÄGER!!! Helt fantastiskt, lätt bland det bästa på hela året. I år fick jag äran att vara en av tre ledare för en grupp, det var riktigt kul! Har både fått lära känna fantastiska människor, och lärt känna folk jag redan känner bättre. Och Jesus! Wow, vad han gör under. 
Dagen innan nyårsafton, och alltså premiären för dramamusikalen vi jobbar för hela veckan, då var vi alla väldigt trötta och stressade. Då, på bibelstudiumet, istället för att jobba vidare började vi sjunga lovsång och be. Det var så starkt, bästa stunden på hela lägret. Två personer gav sitt liv åt Jesus då, och det var såå fantastiskt. Gud är god. Hela lägret var så bra, alltså det är verkligen något alldeles särskilt med nyårsläger. Älskar det!
 
Övningskörde till Leksand, där vi bland annat åkte skidor/bräda! Så kul!! Snö fanns det inte så mycket av, men lite lagom i backen så man kunde åka nästan överallt. Och utsikten var fin! Precis när solen gick ner blev himlen helt blodröd, såå vackert! 
 
De sista dagarna på lovet ägnas åt lite plugg som har deadline kvällen innan skolan börjar igen, många promenader för att lätta hjärtan, häng med film och choklad, POG, och på onsdag ska jag och Sara laga lunch åt macken-jobbarna igen! Så kul!
 
Lov är så bra. Det känns overkligt att vi ska börja i skolan igen, att vi inte kan fortsätta bara vara med kompisar hela kvällarna och sånt. Men skolan är kul också. Je veux étudier le français! (google translate bien sûre!)
 
 
Elin
2015-01-07 @ 22:16:55
URL: http://elinelvira.bloggplatsen.se

hur kan man ge sitt liv till jesus?

Kraam
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0