Te, plugg, tumblr & minecraft

Ibland fastnar man verkligen i mönster. Nu är jag i "peach mango-te är det bästa som finns" , och jag spenderar  alldeles för mycket tid med att spela minecraft och läsa tumblr-humor på pinterest. Ikväll har jag även lagt x antal timmar på fotouppgiften vi fick på lektionen; att följa en tutorial på internet. Än så länge ser den  rätt konstig ut, haha! 

Annars är livet bra. Taggar skidlägret i ÖSTERRIKE (!!!) på sportlovet,  och sen är det väl  inte såå långt kvar till påsklov, och så rätt vad det är så har vi sommarlov. ÅH vad bra det ska bli! 

(Skoltrött? Oh yes! Har precis fått mina TVÅ första F-varningar någonsin. I need a break! :D)  Notera: Jag har en inomhus-gris! :D
Johanna
2015-01-31 @ 20:24:48
URL: http://johannabilling.blogg.se

So beautiful I look! Nej men seriöst min tutorial är OMÖJLIG att följa!!

Elin
2015-02-04 @ 19:41:40
URL: http://elinelvira.bloggplatsen.se

Heej, haha min lillebror älskar minecraft men jag förstår inte det roliga med det haha grafiken är ju så dålig. Fast det kanske är charmen med det hela??

Ja asså studenten!!! Så himla bra dag. Jag var dock helt förstörd dagarna innan, snacka om ångest inför framtiden. Ville liksom stanna kvar i det trygga även fast jag bara ville springa ut genom de där dörrarna och aldrig se tillbaka. jag vet inte, saknar skolan mest för att rutinerna var sköna och att se sina vänner varje dag. Men super skönt att slippa pressen och betygshetsen heeela tiden. Jag var såndär som alltid ansträngde mig så extremt mycket så det är skönt nu att slippa det. Har just nu noll intresse av att plugga vidare i höst, men ska söka ändå. kanske ändrar mig. Vet liksom vad jag vill gå och så men orkar inte med plugg...


Förstår att det är svårt att vara tillsammans med någon som inte älskar sig själv. Eller inte ens gillar sig själv. Och förstår att det måste vara jobbigt att han söker uppmärksamhet av andra tjejer. Skulle bli så svartsjuk om gabbe gjorde det! Men va kul att ni har lyckats ha en bra relation trots att ni gjort slut. Hahah den där Hampus låter ju väldigt mysig!Jag tror att det skulle vara bra om du pratade med Markus om hur han får dig att känna dig (om du inte redan gjort det?) och att ni kanske skulle ta en paus från varandra för att sedan kanske kunna komma tillbaka starkare och säkrare med vad ni vill få ut av erat förhållande. Jag tror nämligen inte att det är bra för någon av er att du är hans livboj som han kan luta sig mot när han känner för det. Förstår du vad jag menar? Självklart vet jag ju inte allt om ert förhållande men av vad du beskriver känns det som om det skulle vara en tänkbar lösning. Om det inte känns rätt med Hampus så kan man ju inte tvinga fram känslor, hjärtat väljer ju och man kan inte riktigt säga emot, men om du skulle vilja utforska möjligheten med att typ "dejta" honom så kan man ju börja umgås och ta det som det kommer. Men då tror jag som sagt det blir svårt att börja gilla någon annan medans man fortafarnde har känslor för en annan. Haha psykologen Elin till er tjänst. Nej men sånt här är så svårt. Jag har dock haft tjejkompisar med STORA killproblem så vi har diskuterat sånt här i TIMMAR.

Min lillebror som tror på tomten är 11 XD hahaha min lilla älskling!

Höjdpunkterna med Schweiz..? Hm nej men det var väll att träffa så fina vänner där som gjorde det hela så mycket roligare. Samt att barnen var underbara. Älskar barn, dock fick jag mig en omställare när det kommer till i vilken ålder man vill skaffa barn. Haha inga ungar kommer ploppa ur mig innan jag är minst 27! Men såklart det är ju svårt att bestämma när man är 19... Om jag skulle bli gravid när jag är 24 så blir man men inga planerade ungar förens minst den ålden!

Nej jag ska inte flytta ner till Göteborg. Han ju inga vänner där eller jobb där (det har jag ju visserligen inte hemma just nu heller..) och så blir det nog bättre om man har tex 5 dagar då man fokuserar mycket på varandra än att jag sitter i hans lägenhet själv under större delen av veckorna. Men jag ska dit igen veckan efter alla hjärtans dag i 5-6 dagar. Så det ska bli kul, hade tänk att boka imorgon eller så!Haha långt det blev! Ha det bra sålänge :)


Kraam Elin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0