Kärlek så stor räddade oss

 
 
Alltså ni! ♥ ♥ ♥ Bästa!
 
(Ser ni tjejen till vänster, hennes leende? Vilken otrolig glädje man får från Gud, en glädje som är oberoende av vad som händer. Om än allt i livet går fel har man ändå en fast punkt som ständigt ger glädje, JESUS!)

Jag måste faktiskt skriva ner hela dagen. Den har varit sååå bra!!

Dagen började med att Kicki och jag åkte hem till Sara där vi åt frukost. Sen cyklade vi till kyrkan (en mil!) och gick på gudstjänsten. Riktigt bra predikan, om att bära frukt. 
Sedan gick vi 8 tjejer hem till Elin och åt lunch, och åkte sedan till Stockholm och gick på gudstjänst på Hillsong! Det är såå häftigt, det är verkligen en kyrka man borde besöka! Den slår ner alla fördomar om att kristendom är något gammalt och tråkigt! WOW vilket liv, vilken musik och vad döv man blir! :P Men Gud är nära, det känns verkligen! So amazing. 

Det var dagen i kort, längre skulle jag egentligen kunna berätta om hur vi råkade bli tvugna att åka 4 av oss på ett tåg och 4 på ett annat, om cheeseburgare och hur McDonald's-killen reagerade när vi sa "Gud välsigne dig" till honom. Hur vi verkligen sprang från Hillsong till tågstationen, stannade och bad för riksdagshuset, om RÅTTORNA!!! Men det ska jag inte förklara mer, för jag vill sova! 

Gud välsigne dig som läser!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0