Guess what!??!?


Jag har tagit körkort! Waaaaaaahhh!! Så sedan i tisdags, när jag klarade uppkörningen, har jag kört massor! 

Jag skrev teoriprovet i onsdags, 20 maj, och klarade det. Var lite nervös under dagen, men när jag kom till Trafikverket satt jag och bad och lyssnade på lovsång, och det var helt gaalet vilken frid jag fick! Tack Jesus! 

Sedan körde jag upp i måndags, 25e, och var nog lite för nervös så jag missade ett rödljus och fick därmed inte godkänt. Men jag fick en ny tid, redan dagen efter, och då gick det bra! WOHOOOO!!

Idag har vi varit lediga från skolan, så klockan 10 ringde Sara och väckte mig och så åkte vi till Vällenklipporna med Anna och Adina. Vi hade picknick, vilket var supermysigt (och lite kallt! Det är inte riktigt sommar än!). 

Ha det bra! 

Helgen

Jag har haft en riktigt bra långhelg, fullproppad med barnläger, att stå i kassan på Macken, sju sorters kakor-fika efter gudstjänsten och Pitch Perfect 2 på bio med ca 10 härliga vänner! 

Torsdag och fredag var jag ledare på barnlägret, det var riktigt roligt och utmattande! Vi sov i tält, jag och Dorkas som ledare för 23 tjejer mellan 6 och 9 år. Kortfattat somnade jag kl 2 efter att ha försökt få barnen att somna (haha från klockan 20.30!), och  vaknade kl 04 av att solen lyste rakt i i tältet och alla barn var superpigga! 
Det var faktiskt ganska kul ändå. 

Gullvivorna på bilderna är från när vi plockade till gudstjänsten, där vi också hade 7 sorters kakor till serveringen. Det var riktigt lyckat och det kändes som ett litet kärleksbrev till församlingen att få baka och bjuda alla! 

Jag stod med Kicki och Adina på macken i lördags, ensamma ansvariga för första gången. Det gick väldigt bra och var väldigt roligt! 

Idag på kvällen såg vi som sagt Pitch Perfect 2, den var riktigt bra!! Jag har så fantastiska vänner också! 💕


RSS 2.0